Articole

Ce este inteligența artificială?

Inteligența artificială reprezintă simularea proceselor inteligenței umane de către mașini, în special a sistemelor informatice. Din păcate, în zilele noastre AI poate fi folosită de către anumite persoane într-un mod eronat, ceea ce ar putea stârni foarte multe întrebări legate de acest mediu vast al informației digitale.

CES 2023 Inovație și tehnologie

Ce reprezintă CES?
Dacă nu știi ce este fabulosul, atunci sigur nu ai auzit despre CES. Consumer Electronics Show (CES) este o expoziție de IT organizată anual în luna ianuarie în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

Spring IT! Dă startul carierei tale!

Ce este Spring IT?
Spring IT este un proiect SiSC (Sindicatul Studenților din Cibernetică), care își propune să informeze studenții care doresc să afle mai multe despre domeniul IT prin organizarea de evenimente la care participă diverse companii de top. 

Escrocherii în mediul online și cum să nu cazi pradă acestora

Cum majoritatea oamenilor folosesc internetul pentru a efectua tranzacții financiare, pentru a cumpăra produse și pentru a comunica, frauda online a devenit o problemă în creștere în era digitală.

Probleme comune în domeniul IT și soluțiile lor

Tehnologia informației (IT) este un aspect crucial al operațiunilor comerciale moderne și este utilizată în aproape toate sectoarele de activitate.

Data science si rolul ei

Masini Autonome

IT si Sport

Tehnologii pentru combaterea climate changeului

Cybersecurity